Ny vecka, nya tag!

Hej bloggen!
Sitter här och funderar lite över livet. Vad går livet ut på egentligen? Det har jag försökt komma på och blivit galen över i många år nu.. Och ingen, absolut ingen vet varför vi är här, vad livet går ut på.
Jag ska från och med nu sluta klaga så mycket som jag gör, jag ska sluta vara så girig och börja ge och vara glad åt andra istället. Min pojkvän och jag bråkade i helgen, över att jag blir sur och irriterad över småsaker. Jag skyllde på att jag hade PMS. Och då sa han att jag alltid skyller på det. Men vem har PMS dygnet runt? Inte jag iallafall.. Så jag tänkte lite extra på det han sa, jag sa ju en del om ad jag tycker att han ska tänka på jag med, men jag har verkligen tänkt på det han sa. Jag kom fram till att om man är väldigt lättstött och om man ofta blir sur för småsaker så lägger man ju en massa energi till att bli sur. Istället för att skjuta ifrån sig det och inte bry sig om detta pyttelilla problemet som annars brukar göra dig så jävla pissed off! Man skulle istället kunna ta vara på den energin som man brukar lägga på att bli sur, till att vara GLAD istället! Jag är så jäva smart va! Ni anar inte.. ;)
Det är mycket man skulle vilja ta tag i när det gäller ens egen liv.. Jag skulle vilja börja träna regelbundet, äta nyttigare, skaffa nytt jobb och tjäna lite mer pengar än vad jag gör (inte för att det är rimligt i min situation eftersom att jag ska gå om 3:an till hösten och ska gå sommarskola nu) men det hade jag gärna velat göra. Jag skulle grymt gärna flyttat ihop med min pojkvän, eller kanske bara flyttat hemifrån.. Både han och jag vill bo själva det första vi gör. Man måste ju lära känna sig själv innan man kan släppa in någon annan i sitt liv. Och det gör man genom att bara vara med sig själv.
Jag är så jävla taggad till att börja skolan igen. Asså riktigt jävla taggad!! Jag vill visa alla att jag också kan! Jag kan fanimig också ta studenten eller få stipendium för "bästa betyg" eller "bäst presterade elev". Det kan jag fan också göra! Jag vet att jag kan det.
Nog om vad som snurrar runt i kolan på mig. Nu ska jag sova, upp och jobba imorgon vettni! ;)
PEACE! <3
På flaket med bästa klassen ever! <3

Lackar ur!

Okej, vet inte riktigt varför allt hamnade i mitten i mitt förra inlägg men fixa det så att det ser normalt ut funkar iaf inte!

SÅ GODNATT OCH SOV SÅ JÄVLA GOTT!

NEW IN

Tja bloggen!
Denna veckan har inte varit superduper, men wtf liksom.
Jag har varit förkyld, inte kunnat jobba, inte kunnat prata osv. Min hals är fortfarande lite kass och kommer antagligen vara ännu värre efter imorgon. Då jag ska vara med på flaket, min "klass" eller om jag ska kalla den min föredetta klass, (the X-class) ;) tar studenten imorgon. GRATTIS TILL ER! Men jag mår fan inte bra över de asså, får så jävla ont i magen såfort jag tänker på att det hade kunnat vara jag som stod där och firade också.. Asså VADFAN? Varför skulle jag fucka skolan för? Hur kunde jag vara så grymt puckad och inte göra det jag skulle, eller överhuvudtaget ens gå dit? Jag har ingen aning vad jag tänkte då men se hur det blev liksom. KATASTOF! Skämtosido, men jag mår piss över detta asså. Men det är ju mig vi snackar om, Ninna.. Berömd för att vara den som tar dagen som den kommer, Mañana mañana liksom. Jag tar det imorgon ist!
DON'T YOU EVER DO LIKE ME! Det kommer gå åt skogen och du kommer må ASdåligt när du står där och hela din klass tar studenten men inte du..
Aja.. Sånt é livet, sååånt é liiivet. Så mycket falskhet bor de... Ne men ah iaf!
Lite grejer som har hänt idag:
Hm, Idag skulle jag jobbat egentligen men om man är förkyld och hostar och snörvlar så tycker inte jag att man ska stå och jobba med mat och servera hamburgare med ens egna baciller på till ngn annan liksom, såå jag sjukanmälde mig hela veckan. Jag åkte iaf in till stan och kollade runt lite, skulle till skolan och hämta mitt studentkit som, the best dude ever Izz, har lagt undan åt mig i sitt skåp! Men vad händer när jag kommer till skolan, kl är kvart i fem och skolan stänger 5-6 någongång där emellan, så vad händer? Jo, ALLA FUCKING DÖRRAR ÄR LÅÅÅSTA!! Panik! Jaha tänkte jag och gick runt skolan för att se ifall någon var där, ingen här och ingen där.. Hepp. När jag kommer tillbaka till framsidan av skolan ser jag någon gå ut genom de stora éntredörrarna, jag ropar HÅLL DÖRREN!! Men gör han de? NEJ! Vadfan? Schysst! Så jag kom inte in.. Bajs liksom!
Efter de misslyckandet åkte jag in till Simons jobb och hälsa på lite, vi köpte seeen lunch och käkade på snabben, sen cyklade han iväg till träningen och jag drog vidare in till nordstan och köpte lite saker till mig själv, för att de är sååå synd om mig just nu va! Haha!
Här kommer lite bilder på vad jag inhandlat today:
snajsigt nagellack från Åhléns 70 kronor

fräsiga pilotbrillor från Åhléns aswell, 99 kronor

schampoo och balsam från Björn Axén, frisörsalongen URBAN by Björn Axén, ca 110 kronor styck

smoothing cream för mjukare lockar, URBAN by Björn Axén, 110 kronor

skydd till iPhone, SkullCandy, Åhléns elektronik avdelning, 199 kronor

Det var allt från mig people. Skriver mer när jag har lust!
PEACE!

bubbly

slänger in några bilder innan jag ska nana.
nya converse som jag fick av min babe! love him!
boots som jag köpt till mig själv, tyckte att jag var värd de. haha!
min baj ville säga hej!
Peace!

Hard workwork

Jag säger då de. Har jobbat hela veckan och ska jobba fram till fredag. Imorgon jobbar jag från kl 17 till 00 och på fredag jobbar jag från 17 till 01.. IT SUCKS! Allvarligt talat. och inte nog med det, ne ne, mina bussar slutar gå 00.20 så jag kommer få ta taxi hem och förlora det jag precis tjänat in typ. fuck.
Ingen lust att skriva idag faktiskt. Vet att jag suger på att uppdatera men wtf, jag måste ju få leva lite.


Här är jag typ 8-10 år gammal. Jag såg seriöst ut som en mupp när jag va liten. haha, jag dör!
Och tio år senare.. haha!
Outfit idag. randigt!
Min sminkning, if you're interested
Nu ska jag sova kompisar!
Kommer antagligen inte skriva på ett tag nu, haha, blir ju alltid så. Så nu säger jag inget om att jag ska skriva imorgon så har jag ingenting sagt ;)
PEACE!

RSS 2.0