woohoo

Nu har jag bokat Teoriprov och Uppkörning! Så snart jävlar har jag mitt körkort!! Hoppas jag iaf, man ska aldrig ta ut för mycket i förskott ;)
Sitter här och pluggar Psykologi. Sigmund Freud som menar på att vi människor är aggressiva och sexuellt beroende mycket mer än vad vi tror.. Och blablabla. Pallar fan inte. Det är jätteintressant, men inte att läsa fyra kapitel om försvarsmekanismerna och Freuds teorier och sedan ha prov på de. Usch!
Nu har baby påbörjar renoveringen av sin lägenhet! Awesome! Och jag var där och hjälpte honom lite nu i helgen. Rev tapet bl.a :) Tycker sånt är askul. Ska försöka klämma in någon dag nu i veckan då jag ska åka upp och hjälpa honom att måla. Ännu roligare!! Asnice!
Imorgon har jag körlektion och efter de ska jag till skolan och träffa Christina och plugga Psyk och sen ha samhäll.. Och efter skolan ska jag träffa Ella och plugga ännu mer Psyk.. Pluggapluggapluggaaaaa! Har officiellt inget liv.
Kul.
nu ska jag sova och drömma och Sigmund Freud!
PEACE

vinprovning med jobbet, check!

Wadduup?
Precis hemkommen från vinprovningen med jobbet, awesome! Blev mycket vinsnack (eh, duuh) och en del introduktion om vad som komma skall för oss nyanställda :)
Bilder och sånt kommer antagligen imorgon, om jag hinner. Min dag är fullspäckad imorgon så jag borde egentligen inte sitta här utan sova. Men fuck a duck.
Min morgondag:
  • Övningköra kl. 10.10-11.10
  • Skola från kl 12.00-17.00
  • Åka till mammas jobb, pick up some stuff.
  • Antingen åka till mitt andra jobb (BK) och hämta mina skor som jag glömt där, eller åka in till stan för att hitta ett par riktigt "servitris" skor att jobba i. Sådana som man inte får ont i fötterna eller ryggen utav.
  • Åka hem, vänta på John och när han väl kommit, GOSA/MYSA/PUSSA ah, det man brukar göra med sin pojkvän helt enkelt!
Sängen väntar, Natti alla glada!
Peace

citylights

Hejhopp!
Ser att det är fler och fler som kollar in min blogg, AWESOME! Men ni får jättegärna kommentera också eller maila mig på ninna_me@hotmail.com :)
Jag vet att min uppdatering suuuger, men jag har väldigt mkt att göra just nu. Skola, nytt jobb, körkortet m.m så jag tar den tid jag har över till att skriva här :)
Nu hinner jag inte skriva så mkt mer, ska iväg och övningsköra! Wish me luck förfan!!
Peace
Dagens outfit dårå

RSS 2.0