rain

Idag har det regnat exakt HELA dagen. deprimerande. såå, vad har jag gjort today? Idag har jag övningskört, jag har tränat med Izz och solat. skönt! Imorgon ska jag jobba, 12-21. yey. hrm. Men mkt pengar blir det i April månad, grrrreat!

I miss my man.

Skriver mer imorgon kompisar!
Peace

NEW IN

Höga jeansshorts - BikBok 299kr
Stora fjäder örhängen - Gina Tricot ca 200kr


Ett bää, flera bääs

Våren är alldeles strax här! LOVELY! Har sådan feting jävla träningsvärk i magen och i ryggen idag. dör. tränade med babe igår och han körde på järnet och jag ville inte vara en mes så jag gjorde detsamma. smartass. I know. men sånt är livet om man vill gå ner 5.5 kg på 1 månad typ. great. wish me luck guys!
Göteborg
Café Vanilj
skriver mer imorgon.
nu är det nattinatti. träna och sola med Izz tomorrow after att jag har övningskört ;)
peace

jag mår prima

Hej kompisar!
Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli såpass mycket så att jag kan gå ner till bussen. ska till pappis kontor och hjälpa honom lite.
febern är borta och illamåendet har lagt sig. FINALLY!
hittade mina RayBans idag också, happyhappy. trodde jag hade förlorat dem för alltid. men icke.
nu måste jag rusa.
peace.
göteborg
sweet sweet göteborg änna dåva.

chickchackchoe

hej kompisar!
har ont i huvudet. ont i magen. och troligtvis feber. inte okej.
längtar mig bort till den kommade(?) våren och sommaren <3
åh, denna är så ball. ge mig tack!
ne nu ska jag hoppa in i duschen och se ifall jag blir lite piggare.
wish me luck.
peace

kan inte sova

hej fuckers.
jag kan somsagt inte sova. därför sitter jag och lägger upp lite snyggisch bilder på sådant jag suktar efter.
enjoy!
give me!

denna väskan är det något speciellt med. jag gillart!
and ofc, I want my man! mums.

vintage mint

Våren, förhelvete, skynda dig!!


Looove the outfit.
give me the stereo. please.
skinnjackan. mums.

izzabilly.blogg.se Check it out!

YO IZZZ!
My man är ingenstans, han är hemma i sin säng i guess. Haha ;)
Och svaret på de andra hittar du i inlägget nedanför :)


CIAO!

20100318

Yo!
Asså seriöst måste komma på ngt bättre att inleda ett inlägg med.. haha! Nu får det bli Yo! Men tips, massor med tips skulle jag vilja ha av er, Hur ska man inleda ett inlägg på bästa sätt? :)
Idag har jag haft möte med Lena och hon var mycket trevligare idag! Tur, annars hade jag säkert klappat till henne! haha! Ehm, vi pratade och spekulerade i frågan om jag ska gå om gymnasiet helt och håller eller om det var bäst att jag gick klart mitt sista åt på Schillerska.. Det lutar nog åt ett sista år på Schillerska faktiskt.. Ser liksom ingen annan lösning i de hela.. Plus att jag inte har så jättestor lust att ta studenten med 94:or.. hahaha! Egentligen skulle jag inte börjat om för att skaffa mig nya kompisar, utan för utbildningens skull.. Men jag vet inte.. Får tänka mer på detta imorgon. 

Som jag skrev i förra inlägget så var jag intresserad av de två inriktningarna:
BF - Barn -och fritid
OP - Vård -och omsorg
Är medveten om att jag skrev "BO" i förra inlägget men det skulle vara BF. SLARVIGT I KNOW!
Imorgon ska jag få träffa min älskling igen, vi har inte träffats på hela veckan.. Han jobbar och jag är upptagen med annat.. Trist! Men imorgon - BAM! ;) haha!
Kommer nog börja med dagens outfit så småning om :) Måste skaffa en kamera först, min inbyggda webbcam funkar sådär.. haha!
GUUUD, längtar tillbaka!
Stranden 50 meter från hotellet! Underbart!
BUCKETS! mums
Ne, nu ska jag sova kompisar!
PEACE!

20100317

TJA!
Jämfört med igår så mår jag relativt bra idag. Det känns som om jag börjat få mer energi och, livsglädje är ett väldigt starkt ord, men passar bra in. :) Idag jobbade jag inte, dem ringde mig tidigt imorse och sa att jag inte behövde hoppa in.. LAME! fan också, där gick typ 800 spänn i sjön. MÅSTE seriöst skaffa ett nytt jobb.. BK ger mig inga tider så varför jobba kvar? MICKET BRA FRÅÅGA!
Men iaf, idag var jag iväg en sväng i stan för att göra några ärenden. Först gick jag till Göteborgs Operan för att söka jobb (som värdinna, inte som operasångerska!!) hahaha! Skämtåsido, hrm. Men hon som har hand om anställnings intervjuer m.m var inte där.. Så det var bara att tacka för mig och gå därifrån.. fan.
Efter det åkte jag till skolan för att höra med rektorn om det ens är möjligt för mig att byta skola och linje och börja om helt och hållet. Men det kunde inte han svara på.. ovanligt? ne.
Så jag var tvungen att gå till SYOkonsulenten för att höra med henne, meeeen neee, då hade ju inte hon tid att prata med mig dåva, jag citerar Lena: "Jag har ju varit här heeela dagen och du väljer att komma nu?"
HAHA! Så jävla dryyyg människa! Förlåt mig men vafan? Hur fan ska jag kunna veta de liksom? Haha, aja..
Jag bokade iallafall ett möte med henne. Punkt slut.
Efter det så mötte jag upp Sara i stan och vi åkte och handlade lite varor som skulle användas till matlagning lite senare på kvällen. Det blev en mumsig kycklinggryta med paprika och lök och ris till! YUMMIE!
Vi åt och tjata och åt och tjata och åt.. typ.
Nu sitter jag här och undersöker vilken linje som skulle vara bäst för mig.. I dunno yet. Det står iaf mellan BO och OP! :)
Nu ska jag sova, upp imorgon och träna innan mötet med Lena. Efter de (lite senare på kvällen) hem och bada Majkenbajs!
P&K
peace
btw, jag saknar my man STÖRTmycket.. <3

20100316

YO I'm baaack!
Nu är det såhär va, att jag mår som ett jävla as..
Jag driver runt på dagarna när jag inte jobbar och gör ingenting, jag går inte ens till skolan dem få dagarna i veckan som jag har lektion i SKULPTUR! = lätt som en fucking plätt!
Förstår inte vad det är med mig..
Jag vill men jag kan inte, typ.
Jättekonstigt.
Iallafall, jag ska tatuera mig! :D
Jag ska börja med en stjärna på vristen, det är något jag velat sedan jag var liten. Eller ah, liten och liten, 13 kanske. Fast då är man bra liten alltså! Haha!
Älsklings syster Sandra ringde mig tidigare ikväll och sa att hon hade tatuerat sig, och jag blev så jävla chockad och så jävla SUGEN på att också göra det! Hon sa att de gjorde förbannat ont men what the hell liksom :D
Får se när jag har pengar till det och när jag får en tid bokad :) Hoppas det blir snart, waa pirrar i hela mig bara av att tänka på det. I know, I'm crazy. But it's me, aiiight ;)
En annan grej är den att jag kanske inte alls ska gå om trean på Schillerska, jag kanske ska gå om gymnasiet från scratch och verkligen tycka om det jag studerar och ska ägna resten av mitt liv till liksom. Jag har inte den blekaste om vad jag ska plugga vidare till liksom..
Men något jag vet är att jag vill jobba med människor. Hjälpa människor. Jobba med beteendevetenskap. Psykologi maybe? I dunno.
Jag vill iallafall jobba med människor, om det så är inom turism, vård- och omsorg, barn- och fritid eller what ever, bara jag inte ends up på ett jävla kontor någonstans där man inte gör någon nytta överhuvudtaget!
När jag jobbade nu i helgen så kom det fram en kille i min ålder, om inte äldre, till kassan och skulle beställa. Bredvid sig hade han en handikappad flicka. Och han var så jävla go emot henne och jag kände bara, fyfan vilken kille. Ägnar sin tid åt att hjälpa folk som inte riktigt kan klara sig själva pga av en sjukdom som de själva inte valt att födas med. (men vem vill födas med en sjukdom liksom, men ni fattar poängen!) Asså jag blev så varm i mitt hjärta att jag var trevligt emot varenda jävla idiot resten av dagen. De ni! haha!
Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra. Jag gråter, jag ringer John och beklagar mig över att jag är så jävla lättstött, jag har ingen lust till någonting.

Jag citerar pappa: "Ninna, du har ingenting att vara stolt över när det gäller dig själv."

That's my dad.
Underbart, eller hur? :)
Jag orkar snart inte mer, jag HATAR att sitta och beklaga mig inför andra, men detta är min blogg och det är endast jag som har ordet så shut the fuck up alla ni som klagar eller irriterar er på att jag klagar. Fuck off! <3
PEACE!

RSS 2.0