bättre vän får man leta efter

Tjenispenis bloggen!
Sitter just nu och äter en banan, middagen är inte klar försen om typ 30 min och kl. är 20.07 !? Bra pappa, bra! låter oss svälta ihjäl typ!
Sitter också här och läser på om de olika partierna, är inte så värst insatt, så tänkte att jag skulle ta och bli det!
Gjorde precis en videoblogg, men vet inte hur man lägger upp den... haha! That's me!
Måste bara berätta den SÖTASTE grejen ever! Min BÄSTAkompis Sara aka sär lånade lite pengar av mig, sisådär 100-130 kr en dag. Och hon skulle lämna tillbaka pengarna dagen efter (detta var under förra veckan). Och vi träffas och hon ska lämna tillbaka pengarna, tror jag, men ist säger hon såhär:
"Antingen så väljer du att ta pengarna, eller så får du den här av mig!!" 
Och så tar hon fram en Weekday påse och jag tar upp innehållet och vad håller jag i handen? JO en URSNYGG klänning/t-shirt som vi kollat på dagen innan!!! I LOVE YOU SARA ANDERSSON! Den har hon alltså gått och köpt till mig bara sådär. Blev heeelt paff! Den var dessutom dyrare än det hon lånat av mig så hennes nickname stämmer in vääldigt bra! SÄRBARN! haha!
Åh, den är gorgeous!
nu ska jag plugga vidare folks!
lateer
PEACE

cold as ice

Yoyoyooo!

Det är svinkallt ute! Till skolan idag fick jag ha med min en HALSDUK förfan! Och det är den 30 aug idag liksom.. Inte okej!
I helgen hade och min babe 1.5 år som vi firade med att sätta oss på ett Café och prata om allt möjligt. Han fick sin present - biljetter till Soilwork, All that remains m.fl och blev jätteglad :)
I love you!

lately I've been hard to reach

everybody has a private world, where they can be alone.

höst

Hösten är här och hälsar på, och den har kind of kommit för att stanna.. Sommaren är officiellt slut! Tjockiströjorna, stora halsdukar, boots och alla läckerheter ska på. Svart, brunt, militärgrönt, alla dessa underbara färger ska framframfram!
Är jag den enda som, typ, längtat efter hösten? Ah, tror nästan de.
skolan börjar på torsdag. har schemat allan att gå efter, GRYMT mycket, herremindje!
Huset håller förövrigt på att blåsa bort. Idag när jag gick i stan hände i princip samma sak. Jag gick från Nisse Terminalen till Brunns och någonstans däremellan när jag lyfte på mitt ben så flög det åt helvete så jag höll på att lägga fällben, PÅ MIG SJÄLV! hej jag heter Ninna och det händer bara mig.. cp.
nog talat om hur klantig jag är,
NEW IN!
lååång tisha - TOPSHOP 449:-

fjäder earrings - TOPSHOP 129:-


matt foundation - MAKE UP STORE 245:-
Rouge - HM pris dunno
Concealer - HM pris dunno


Det var allt för mig folks, ska försöka uppdatera lite oftare nu när jag börjar skolan. Så att jag själv får en uppfattning om hur det går, haha!
ha de sweeet
PEACE!

RSS 2.0