det snurrar i min skalle

Haha, Mikael säger HAJHAJ!








sär & krull <3







efter tårtan började de spåra ur litegran






efter en stund spårade det ur totalt!









the end änna dåva!
GRYM kväll somsagt, pinsamma bilder men wtf, livet ska vara pinsamt tänkte jag skriva men jag menar självklart ROLIGT!
HAVE FUN GUYS AND YOU WILL LIVE LONGER!
PEACE

Don't forget to love yourself.

Hej kompisar!
Funderar på att tatuera in rubriken "Don't forget to love yourself" någonstans på kroppen.. Vill väldigt gärna ha något i nacken, men vettefan om det skulle bli snyggt med en text på halsen/nacken.. Eller på handleden kanske. Hum, får tänka lite mer på detdär! Men snart ska den göras iaf! Antingen en stjärna eller den texten, vad tycker ni?
Igår, efter skolan, träffade jag Izzadude och fick mina flakpengar som hon tagit hand om åt moi :) Thanks! Efter de gick vi och köpte mat på my special Thaiställe! Haha, inte bara mitt men dem har JÄVLIGT god thaimat. Inne i Arkaden (arkarden?) whatever, ligger den iaf! Efter de satte vi oss på Lejontrappan och bara chillade på de :) Grymt mysigt!
Idag vaknade jag runt nio, halv tio och började göra mig iordning. Sommarskolan började kl 11.00 idag! Och imorgon kl 08.00, och samma sak på fredag. Segt!
Efter skolan träffade jag Sandra, my boyfriends sister, och fikade och pratapratapratade med henne i flera flera timmar. Efter fikat gick vi och köpte glass för att sedan gå och sätta oss på "den otroligt fejkade gräsmattan" vid Göteborgs Operan och kollade in när massa småungar höll på att fjantade sig. Och samtigt solade vi lite. Fettsoft så att säga!
Och nu sitter jag här och har laddad över lite bilder från idag! Otrolig dag idag måste jag säga, inte för varmt och inte för kallt. Så jag "aka blekfisen" fick allt lite färg idag hon med ;) haha!
Detta inlägget skulle jag postat för typ en vecka sedan men så blev det inte! Jag tryckte nämligen på fel fucking "knapp". Istället för att trycka på "spara & publicera" klickade jag på "spara som utkast".. damn.
Aja nu är jag back on track igen för att ge er lite info på vad som hänt under veckan som varit. Början av veckan vet ni redan om så de skiter jag i att skriva om. Fortsättningen på veckan var bra, helgen har varit GRYM! Grillning med baby och hans kompisar vid Kåsjön(?) om jag minns rätt. De gänget har så jävla sjuk humor, asså allvarligt, och deras skratt.. Jag skrattar seriöst inte med dem, jag skrattar ÅT dem när de skrattar! HAHA! Man måste joina för att förstå! 
I lördags firade vi min kusin som fyllde 20 :) Grattis Jennifer!! <3 Och det var grymt! Tack för en grym kväll ni som var med! Lite bilder på de kommer! Men nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mig, skola imorgon. Men först ska jag till körskolan och sätta upp lite fler tider! Vill ju ha mitt körkort innan slutet av augusti! Så det blir till att ligga i! Och tatueringen är jag ännu mer sugen på just nu! VILL INTE vänta till hösten VILL göra den NUNUNU!! Vet dock inte vart ännu, men de kommer! Haha, jag håller er uppdaterade. Alltså inte på de sättet ni kallar att uppdatera, utan vad JAG kallar att uppdatera! ;)
PEACE DUDES!
jag veeet. mitt finger kom ivägen. jävla finger.

paraflax, paraflux, paraflix, u name it!

Hei kompizar!
Today I have workt and alot of other stuffs.. HAHA, jävlar va fult! Ah, okej.. Iaf :) Idag jobbade jag, började kl ten och slutade kl one. *översättning* 10-13.
Efter de åkte jag in till stan och köpte mig ett paraply på Lindex, jävligt nice faktiskt. Och när jag ändå var i farten så passade jag på att köpa en rakhyvel, skum till rakandet och en lotion från LdB, luktar sååå jävla gott!
Den kommer du nog gilla älskling! ;)
haha! Sitter här nu och kollar på lite serier på datorn. Ska snart sova. Börjar 11 imorgon och slutar 19. Kanske ska träffa baby imorgon efter jobbet. Han föreslog att vi skulle ta en fika nu i veckan och jag kunde inte vänta så jag föreslog att vi skulle ta den imorgon.. haha :)
Men vi får se :)
I hope!
Jag känner ett sådant jävla sug till att SHOPPPAAAA!! asså allvarligt.. Det är hemskt.
Bara för att jag råkar ha kvar pengar nu så känner jag att jag vill bränna dem. MEN NEJ! FY! Det ska jag icke!
Dem ska gå till de som är behövligt! Inte ett helt underbart klädesplagg som passar såå bra till sommaren som jag bara måste ha.. Nejnej! Det får jag inte köpa. Fan.. varför har inte jag en massa pengar att bada i för? HA? Kan ni svara på de?
bajs.
Aja men nu ska jag sova! Ha de fett!
Peace!

RSS 2.0